Thursday, May 7, 2009

Makronisme.....

Kerana keboringan yg melampau, aku amik gmbr2 ni kat Auditorium P.Ramlee aritu. Ada taman kat situ n ade plak bunga2 yg cantik ..So ni lah masanya tuk aku uji kebolehan mode makro camera aku ( powershot S5 IS je .. ). Ni la antara hasil2 yg aku dpt aritu...

17 comments:

  1. lek... datuk chadang ade blog... Mmg bosan sgt duk kat sane berjam2.

    ReplyDelete
  2. hahaha..tau xpe..
    eh patut la cam kenal jer...thanks sbb pkaikn sampin tu sbb aku mmg xreti nk pakai sampin cam2.
    Lpas ni wat kepala bunga ros ye hahaha...

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Adek, eh, abg.. Eh, tah r~ :P

    Ske r tgk both pic yg 1st tu. Haha.xdpt ek pic klawa tu. sian sungguh. dh r dr 4 eko, last2 tggl seko je. nmpk sgt x ske dato chadang.

    Jap. Jap, cmne nk bertanggungjawab atas pe yg tlh dilakukan d tandas tu (Sound efek kibod: Jeng jeng jeng~) Hehe

    ReplyDelete
  5. ak ase ak xbes pom tgok underworld 3 tuh..
    ni kes teater ah..adei..
    neway, nice pics!..meh kte edit2 ae..hehe:D

    ReplyDelete
  6. Eh aku dpt la pic klawa tu..tp xbrapa lawa.
    so, malas nk upload.
    Nak brtanggungjwb??? Ish ko ni mcm surius jer...
    (Ko nmpak ape aritu????)
    -"Hukuman akn ditentukan brdasarkan ape yg tlh ko lihat", kata Dato' Chadang haha...

    ReplyDelete
  7. Jom Mr.Labu...kite edit sama2..
    tp hg kena ajar aku la sbb aku xreti sgt nk edit2 ni...

    ReplyDelete
  8. yezzaaa......bykkn lg menembak bro..asah mata..

    ReplyDelete
  9. oi oi dato' chadang. nati nak gambar ye. tak kire. nak jugak.

    kalu x, ak pancitkan tayar moto hang.

    ha-ha. (gelak evil)

    p/s: 1st picture is nice. ade ke bunga lawa camtu yg ditanam oleh Abang Midi and Cik Yam??

    haha.

    =D

    ReplyDelete
  10. abg midi n cik yam?? Ni gosip bru ke??
    uishh..senang2 je nk pancitkn tayar motor aku.
    lpas ni kalo tyr moto aku pncit jer aku cr ko..
    even pancit kat highway pun aku cr ko cik atirah!!!!
    eh ko nk gmbo yg mane ni???gmbo bunge tu ke??

    ReplyDelete
  11. ak nmpk... tuuuut.... (Tidak sesuai dikatakan di umum. PG24) Hohoho~

    So, pe hukumannye. Gile ah. Dh aktif komen2 d cni. So, troskan smangat menaik turun piccies d cni ye.

    Tu r. Klawa tu x pndai posing n carik port yg ssuai r. Haih~ Camera dh cun dh. Jurukamera dh kacak. Haha~

    ReplyDelete
  12. jurukamera dh kacak????(brtanya dlm keadaan yg bangga hehe..)

    Ko nmpak tuut... (tuut..tu ape?)
    senang2 cmni la Cik E.Instigator, just kim slm kat akak ko, bgtau die yg Dato' Chadang kim slm.
    kire setel la tu...=D

    ReplyDelete
  13. er...
    byk btol komen dato nie...
    gaji pun stakat kais pagi makan malam...
    ish3...

    ktorg nk tuntut gk gaji ktorg..
    cepat bg!!
    tambah bonus n elaun skali erk..
    hahahaa

    ReplyDelete
  14. pergh....hg da perlukan aku da hasan utk memenuhi ruang² komen hg...pics lawa..aku rs hg punye cmera is better on macro la...nice2..

    ReplyDelete
  15. abang midi ngan cik yam kan orang feveret kite..
    aku suke je tulis name dioram.
    =D

    oi oi. aku tau aku kejam. nati bukan juz aku pancitkan tayar, aku C-4 kan moto kau..
    ha-ha (gelak evil)
    =P

    nak gambar sume mase Lela Mayang. gambar bunga aku bleh amik direct je dari blog kau.
    thanx ya.
    :))

    ReplyDelete
  16. selambanye...nak C-4 kan moto aku..
    ko jgn smpai aku antar virus influenza A ke laptop ko Cik Athirah oi...
    kalo aku antar nnti xbole la ko nk edit gmbo lg huahahah....(gelak super evil)

    ReplyDelete